Trend Style ‘Passion for Hairfashion’ since 1988

 

In 1988 zijn wij begonnen met verkoop van haaraccessoires en is uitgegroeid tot een bedrijf met het meest uitgebreide assortiment in haaraccessoires en haarwerken.

Van een schuifspeldje tot complete haarwerken van de beste kwaliteit en voor de juiste prijs.


Wij staan zeer bekend voor onze haarstukken op klem, elastieken met haar, haarmatten en Clip-In haar extensions.

Wij adviseren de klant altijd eerlijk. De de verkoop staat bij ons niet op de eerste plaats. Service en eerlijk advies zijn voor ons veel belangrijker.

We willen de klant met een goed gevoel en een lach op het gezicht weg zien gaan.


Verder staan wij bekend om onze zomer en winter sjaals, die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals: viscose, zijde en wol.

Ook Cashmere is bij ons verkrijgbaar! Deze staan niet op onze site en kunt u dus ook het beste komen bekijken op een van onze markten en/of jaarmarkten. 
In 2012 is ons assortiment uitgebreid met Italiaanse Dames en Heren hoeden van het merk Panizza. Wij gaan diverse keren per jaar naar onze zaken relatie in ItaIië voor de inkoop van de nieuwste collecties. Zowel voor de winter als zomer collectie,  waaronder de zeer bekende Panama stro hoeden.
Ons uitgebreide assortiment aan haar elastieken is een lust voor het oog! Haar elastieken zijn zeer persoonlijk en ieder type haar behoeft een specifiek elastiek. Wij adviseren u hier graag mee.


Ons basis assortiment bevat o.a. schuifspelden, steekspelden, haarklemmen en haar-en knot netten in iedere haarkleur.

We heten u van harte welkom in onze moderne zaak op een van onze markten en/of jaarmarkten.

 

Met vriendelijke groeten,

 

De directie van Trend-Style,

 

Marcel en Laury